Gözden kaçırmayın

Afet ve Acil Tıp Sempozyumu düzenlendiAfet ve Acil Tıp Sempozyumu düzenlendi

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli ve ilçelerinde saha çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda; Pazartesi günü CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Olağan Halk Toplantısı'na katılarak partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Gündoğdu, Çarşamba günü de Kırklareli CHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Olağan Halk Toplantısı’na katıldı.

 

 

“CAN YAKMAYA DEVAM EDİYOR”

Perşembe günü CHP Babaeski İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Olağan Halk Toplantısına katılan Gündoğdu, ardından da Pancarköy, Düğüncülü, Sinanlı köylerinde çiftçilerle ve üreticilerle bir araya geldi. Büyükmandıra Beldesini de ziyaret eden Gündodğu, tarım sektöründe sıkıntıların her gün daha çok büyüdüğünü, üreticilerin daha fazla destek istediğini belirterek, “Köyde, şehirde, kasabada vatandaşlarımızla görüşmelerimizde bir kez daha gördük ki, halkın gerçek ve yakıcı gündemi sağlıklı beslenme ve barınma olmaya devam ediyor. Hayat pahalılığı ve gelir adaletsizliği can yakmaya devam ediyor” dedi.

“ÇARE BU İKTİDARIN DEĞİŞMESİDİR”

Emekliler, emekçiler ve dar gelirli vatandaşların her gün daha da derinleşen bir yoksullukla yüz yüze bırakıldığını söyleyen Gündoğdu, “Açlık sınırı son bir yılda 6 bin 485 TL artarak, Eylül ayında 21 bin TL’ye ulaşmış, dört kişilik bir ailenin açlık sınırı asgari ücretin tam 4 bin TL üzerine çıkmıştır. Ancak buna rağmen, AK Parti ve MHP 22 yıldır ülkeyi yöneten kendileri değilmiş gibi davranmaya devam ediyorlar. İktidar, saray ve çevresi Anayasa ve dış politika gündemleri ile gerçeklerden ve halkın gündeminden uzaklaşmıştır. İktidarın halkın sorunlarına çözüm bulacak ne gücü kalmıştır, nede isteği. Çare bu iktidarın değişmesidir, çare Cumhuriyet Halk Partisi’dir” ifadelerini kullandı.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU