Gözden kaçırmayın

80 No'lu toplu taşıma hattı hizmete girdi80 No'lu toplu taşıma hattı hizmete girdi

Muhtarların mahallelerinin sorunlarını ve beklentilerini dile getirdiği kahvaltıda konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, yaz ayları boyunca Süleymanpaşa’nın yol sorunlarına öncelik verdiklerini belirtti. Yaz boyunca yol çalışmalarını sürdürdüklerini ve büyük ölçüde tamamladıklarını kaydeden Nallar, “Şimdi sırada hem merkez hem de kırsal mahallelerimizin ihtiyaçları var. Şehrimizin her köşesindeki eksikleri tespit ederek çözüm üretmeye devam edeceğiz. Siz değerli muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda hareket ederek mahallelerimizin ihtiyaçlarını karşılayacağız” dedi. Başkan Nallar, muhtarların gününü de kutladı.

 

 

“VATANDAŞLARIMIZA DAHA İYİ HİZMET SUNMAYI HEDEFLİYORUZ”

Bu tür buluşmaların mahallelerin ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili çözümler üretilmesi açısından çok önemli olduğunu dile getiren Nallar, “Şehrimizin ihtiyaçlarını, mahallelerimizin sorunlarını konuştuk. Muhtarlarımızla sürekli iş birliği içinde çalışarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

“ŞEHRİN GELİŞİMİ VE VATANDAŞLARIN REFAHI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Vali Recep Soytürk ve Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer de yerel yönetimlerin en önemli paydaşlarından biri olan muhtarlarla daha sıkı bir işbirliği içinde olmanın, şehrin gelişimi ve vatandaşların refahı için büyük önem taşıdığını belirterek muhtarların gününü kutladı.

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ