Gözden kaçırmayın

“Menopoz dönemini yaşam tarzı değişiklikleri ile rahat geçirmek mümkün”“Menopoz dönemini yaşam tarzı değişiklikleri ile rahat geçirmek mümkün”

Kışlacık - Police arası yaklaşık 10 kilometrelik yürüyüşe; Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, üyeler ve oda personeli, aileleri ile birlikte katıldı.

 

 

SOSYAL BAĞLARI KUVVETLENDİRDİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası organize ettiği yürüyüş, üyeler arasında iletişimi güçlendirmek ve dostluk bağlarını pekiştirmek amacıyla düzenlendi. Yürüyüş boyunca doğal güzellikler eşliğinde yapılan sohbetler, katılımcıların birbirlerini daha yakından tanımalarına olanak tanıdı. Sabahın erken saatlerinde başlayan yürüyüş boyunca yemyeşil ormanlık alanlardan geçildi. Yürüyüş rotasında bulunan çeşitli bitki örtüsü, katılımcıların doğa ile olan bağlarını kuvvetlendirdi. Yürüyüş sırasında verilen molalarda, katılımcılar birbirleriyle sohbet etme ve Çerkezköy'ün ticaret hayatına dair fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladı.

 

 

“BU TÜR ETKİNLİKLER TEKRARLANMALI”

Yaklaşık 10 kilometre süren yürüyüş, planlandığı şekilde başarıyla tamamlandı. Etkinliğin ardından katılımcılar, doğa yürüyüşünün motivasyonlarını arttırdığını ve ÇTSO'nun bu tür sosyal etkinlikleri sıkça düzenlemesinden memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler.

Haber / Menşure KARDEŞ