Gözden kaçırmayın

“Menopoz dönemini yaşam tarzı değişiklikleri ile rahat geçirmek mümkün”“Menopoz dönemini yaşam tarzı değişiklikleri ile rahat geçirmek mümkün”

Kadınların sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlamak ve sosyal aktivitelerini artırmak amacıyla düzenlenen bu etkinlikte, katılımcılar dansın enerjisiyle buluşacak. Hem ruhsal hem de fiziksel olarak kendini iyi hissetmek isteyen kadınlar, Marmaraereğlisi Belediyesi'nin sunduğu bu fırsattan ücretsiz olarak yararlanabilecek.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Etkinliğe katılmak isteyenler için başvurular başladı. Çarşamba ve Cuma günleri düzenlenecek bu eğlenceli spor aktivitesinde kadınlar bir araya gelerek hem spor yapacak hem de sosyalleşme imkanı bulacaklar. Belediyeden yapılan açıklamada, “Çarşamba ve Cuma günleri enerji dolu Zumba dersleri ile sağlıklı yaşama adım atmaya hazır mısın? Kadınlara özel bu etkinliğimizde hem eğlenecek hem de formda kalacaksınız! Dersler, Çarşamba ve Cuma günleri saat 18.30’da olacak. Belediye binasında düzenlenecek etkinlikle alakalı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden ya da 0850 440 09 59 numaralı iletişim hattından bilgi alabilirsiniz. Halkın Belediyesi olarak, sizlerin sağlığını ve mutluluğunu her zaman ön planda tutuyoruz” denildi.

Haber / Buse AKIN