Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Adalet Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İcra müdürü ve icra müdür yardımcısı kadrolarına açıktan başvuracak adaylar da 35 yaşını doldurmamış olmaları şartı aranacak” denildi.

SINAV ARALIKTA YAPILACAK

Açıktan atanacak adayların, hukuk fakültesi, adalet meslek yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü veya adalet meslek eğitimi ön lisans programı mezunu olmaları ve öğrenimi yabancı ülkede yapılmış ise denklik belgesi alması gerektiği ifade edilen açıklamada, sınava başvuruların 24-30 Ekim tarihleri arasında alınacağı, yazılı sınavın ise ÖSYM tarafından 7 Aralık Cumartesi günü yapılacağı belirtildi.

ANKARA’DA YAPILACAK

Kurum içi görevde yükselme suretiyle naklen atama için sınava girecek personelin başvurularının da 25 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında alınacağı ve yazılı sınavın 8 Aralık Pazar günü yapılacağı belirtilen açıklamada “İcra müdür ve müdür yardımcısı sınavları açıklanan tarihlerde Ankara ilinde yapılacak. Yazılı sınavda 35 sorudan oluşan genel yetenek ve genel kültür ile 45 sorudan oluşan alan bilgisi testi uygulanacak” denildi.

Haber / Şaban KARDEŞ