Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüsnü Güngör Akarca, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Bars, Ahmet Eroğlu ve Meclis Üyesi Serdar Dura ile birlikte Kırklareli Defterdarı Doğan Adıgüzel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.

“HER TÜRLÜ ORTAK ÇALIŞMAYI YAPMAYA HAZIRIZ”

Kırklareli’ndeki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapacakları olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, birlikte her türlü ortak çalışmayı birlikte yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Kırklareli Defterdarı Doğan Adıgüzel de, Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

BAŞSAVCI EROĞLU’NA ZİYARET

Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ve beraberindekiler, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Enver Eroğlu’na da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Heyet Eroğlu’na görevinde başarılar dilerken, Eroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber / Menşure KARDEŞ