Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Gezici Kent Lokantası’, Çorlu ve Süleymanpaşa’nın ardından bu hafta da Çerkezköy’de vatandaşlara hizmet verdi.

GEZİCİ KENT LOKANTASI ÇERKEZKÖY’DE HİZMET VERDİ

Salı günü Çerkezköy Kent Park’ta konuşlanan Gezici Kent Lokantası, dün de 11.00-15.00 saatleri arasında Çerkezköylü vatandaşlara hizmet verdi. Vatandaşların uygun fiyata, besleyici ve lezzetli yemeklere kolayca ulaşabilmesini sağlamak amacıyla hayata geçirilen Gezici Kent Lokantası’nda 4 çeşit yemek 50 TL’ye sunulurken, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer de yemek almak için Gezici Kent Lokantası’na gelen vatandaşlarla bir araya geldi.

4 ÇEŞİT YEMEK 50 TL

Yüceer, yaptığı açıklamada “Gezici Kent Lokantamız bugün Çerkezköy Kent Park’ta hemşehrilerimizin hizmetinde. 4 çeşit sıcak ve sağlıklı yemeği halkımıza 50 lira gibi makul bir ücretle sunmaya devam ediyoruz. Birlikte çok güzel işler yapmaya, hemşehrilerimizin ihtiyaç ve taleplerini her şeyin üstünde tutmaya devam edeceğiz” dedi.

“HEP BERABER TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Çerkezköy Kapalı Pazar Yerini de ziyaret ederek Pazar esnafıyla ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yüceer, vatandaşların talep ve sorunlarını dinlerken, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi. Yüceer, “Kentimize hizmet için birlikte hareket ediyor, hep beraber Tekirdağ’ımız için çalışıyoruz” dedi.

Haber / İrem BANÇO