Gözden kaçırmayın

Çarşı merkezinde sona yaklaşılıyorÇarşı merkezinde sona yaklaşılıyor

İlk anma töreni, saat 12.00’de Rasim Ergene’nin mezarı başında düzenlendi. Anma törenine; Keşan Belediye Başkanı Op.Dr. Mehmet Özcan, Belediye Başkanvekili Rasim Ergene, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Bilgin Atlı, Rasim Ergene’nin yakınları ve dostları ile Merhum Belediye Meclisi Üyesi Harun Yalçın’ın ailesi ve yakınları katıldı.

“SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ”

Anma töreninde konuşan Başkan Özcan, “Geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı yapmış ve rahmete kalmış başkanlarımızın anma törenlerini yapıyorduk. Bu gelenek bizden sonra da devam etti. Değerli Rasim amcamın ölüm yıldönümü ve onu anmak için bugün buradayız. Gelen herkese teşekkür ederim. Görev başında vefat etmiş ve kendisini bizler de saygı ve minnetle anıyoruz. Mekanı cennet olsun” dedi. Emekli İmam Hatip İbrahim Kuş tarafından okunan duaların ardından Rasim Ergene’nin mezarına karanfiller bırakıldı.

HARUN YALÇIN DA ANILDI

Sonrasında da Merhum Belediye Meclis Üyesi Harun Yalçın’ın kabri başında anma programı düzenlendi. Başkan Mehmet Özcan, “Merhum Belediye Meclis Üyesi Harun Yalçın ile birlikte görev yaptık. Kendisi çok iyi bir insandı ve görev süremiz boyunca çok güzel işler yaptık. Geride bıraktığı ailesine uzun ömürler ve esenlikler dilerim” dedi. Harun Yalçın’ın mezarına karanfiller bırakılırken, Emekli İmam Hatip İbrahim Kuş tarafından dualar okundu. Törenin ardından Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan ve Belediye Başkanvekili Rasim Ergene, Rasim Ergene Parkı’na giderek burada yapılan düzenleme çalışmalarını inceledi.

Haber / İrem BANÇO