Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”

Programa Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, İlçe  Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

“TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ İLK KEZ UYGULANACAK”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından konuşan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, “2024-2025 eğitim öğretim yılına bugün tüm kademelerde başlıyoruz. Geçen hafta uyum programı yaptığımız okullarımızda bugün itibariyle eğitim-öğretime başlıyoruz. Bu yılın diğer yıllardan farklı olan yönü Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin ilk defa uygulandığı yıl olması nedeniyle önemli. Ana sınıflarımızda, 1’inci sınıflarda ve 5’inci sınıflarda, hazırlık ve 9’uncu sınıflarda Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin ilk pilot uygulaması sayın bakanımızın liderliğinde tüm Türkiye’de bugün başlandı. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Öğrencilerimizi başarılı, mutlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum” dedi.

 

“BAŞARILARLA DOLU BİR YIL OLSUN”

Velilere de seslenen İlçe Milli Eğitim Müdürü Danışmaz, “Değerli velilerimiz sizlerin okulumuzla koordine olmamızı istiyoruz, okulumuzun sürekli yanında olmanızı istiyoruz. İnşallah başarılarla dolu bir yıl diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

 

HOŞ GELDİN ÇİKOLATASI DAĞITTILAR

3-B sınıfı öğrencilerinden Efe Yılmaz’ın “Okul Türküsü” adlı şiiri okumasının ardından 4’üncü sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan anasınıfı ve 1’inci sınıf öğrencilerine hoş geldin çikolatası dağıttı. Okulun halk oyunları ekibinin gösterisi de beğeniyle izlendi.

İLK DERS ZİLİ ÇALDI

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve öğrencilerin balon uçurma etkinliğinin ardından yeni eğitim öğretim yılının ilk ders zilini Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve öğrencilerle birlikte çaldı.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU