Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Milletvekili Yılmaz, İlçe Başkanı Salih Azbay ve partililer tarafından karşılandı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yılmaz, Çerkezköy bölgesinde devam eden güzel bir kalkınma olduğunu belirterek, “Kocaeli’nde de yaşadığımız kalabalığın ve nüfus artışının beraberinde getirdiği sorunlar var. Her yıl nüfus hızla artıyor bu ne demektir; sağlık ihtiyacı, eğitim ihtiyacı… Her alanda para vermeden süre gelen yatırım ve hizmet ihtiyacıdır. Bizim kuruluşumuzdan itibaren düsturumuz budur” dedi.

“UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

Özellikle eğitim ve sağlık temelli şehirlerin beklentilerinin karşılanması amacıyla hizmetlerini devam ettirdiklerini dile getiren Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Tekirdağ milletvekilleriyle uyumlu bir şekilde çalıştıklarını, Türkiye’nin her iline yatırımları artırmak için ilgili oldukları alanlarda, komisyonlarda, takip ettikleri alanlarda birlikte çalışma yaptıklarını dile getirdi. Tekirdağ’da milletvekillerinin gayret içinde çalıştığını söyleyen Yılmaz, AK Parti’nin 23 yıllık iktidarda kalmasının en temel sebebi; ihtiyaçları karşılayarak, vatandaşların beklentilerine cevap veren hizmet anlayışı olduğunu dile getirdi.

 

ESNAFI ZİYARET ETTİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İlçe Teşkilatındaki buluşmanın ardından İlçe Başkanı Salih Azbay ve partililerle birlikte Atatürk Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Haber / İrem BANÇO