Gözden kaçırmayın

“Tekirdağ Barosu olarak bu davayı sonuna kadar takip edeceğiz”“Tekirdağ Barosu olarak bu davayı sonuna kadar takip edeceğiz”

Çelenk sunma törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Memiş, Gökay Keleşoğlu ve Levent Yıldırım, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Yusuf Kenan Erez ve zabıta personelleri katıldı. Zabıta Müdürü Yusuf Kenan Erez’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşınız okundu.

 

7/24 GÖREV BAŞINDA

 

Törende konuşan Zabıta Müdürü Yusuf Kenan Erez, “Devletimizin en eski, en köklü teşkilatlarından olan ve kent huzurunun daimi koruyucuları, toplum sağlığı ve güvenliğimiz için 7/24 görev başında olan Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 198. yılı ve Zabıta Haftası Kutlu olsun” dedi.

 

“SAĞLIK, HUZUR VE GÜVENİN TEMINATI İÇİN GÖREV YAPIYOR”

 

Yerel Yönetimler Hizmet Kolunun öncü görevlerini yürüten, asli bir kamu görevlisi olan Zabıta Memurlarının, görevini ifa ederken kendi görev alanı ile ilgili Kanun ve Yönetmeliklere dayanarak görevini icra ettiği gibi kamu adına kendi görev tanımı olsun ya da olmasın durum tespiti yaparak ilgili kuruma bildirdiğini, birliktelik ve bütünlük anlayışı içerisinde kentin sorunlarının çözümüne önemli katkılar sağladığını, görevlerini sorumluluk duygusuyla yerine getirdiğini belirten Erez, “Kanunlardan aldığı güçle bir kolluk kuvveti olarak, halkın huzur, sağlık ve güveninin sağlanmasının önemli teminatlarından biri olan Zabıta Teşkilatımız, içinde bulunduğu zamanın idraki ile donanım ve yenileme kabiliyetini muhafaza etmekte değişen şartlara büyük bir başarıyla intibak etmektedir. İyiliği emretmek, kötülüğü men etmek gibi mukaddes bir gayeyi hayat düsturu olarak yaşayan, asaletini tarihten alan bu teşkilat sağlık, huzur ve güvenin teminatı için her daim görev başındadır” dedi.

 

“BELEDİYENİN GÖREN YÜZÜ, İŞİTEN KULAĞI”

 

Belediyelerin gören gözü ve işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatlarının aynı zamanda belediyeleri ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi görerek her zaman vatandaşların yanında ve hizmetinde olmaya devam ettiğini kaydeden Erez, “Bu vesile ile Zabıta Teşkilatımızın 198’inci yılını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİLER

 

Zabıta Müdürü Kenan Erez törenin ardından zabıta personelleri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Yusuf Kenan Erez, personel sayısı ve Zabıta Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla ilgili Başkan Akay’a bilgi verdi. Memur sayılarının 37’den 23’ye kadar düştüğünü belirten Erez, “15 yardımcı destek arkadaşlarımız var. İmkanınız olursa destek verirseniz çok seviniriz. Nüfus çok hızlı artıyor, alan çok hızlı genişliyor. Yapılacak iş fazlalaştı” dedi.

 

 

“ÇERKEZKÖY BÜYÜYOR”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Sayımız belli. Çerkezköy büyüyor. Biz de sayıyı artırmak istiyoruz ama durumlarımız belli” dedi. Zabıta Teşkilatı’nın 198’inci kuruluş yıldönümünü ve Zabıta Haftası’nı kutlayan Akay, zabıta personellerine kolaylıklar diledi. Zabıta personelleri ziyarette Başkan Akay’a çiçek takdim etti.

 

 

ZABITA HAFTASINI KUTLADI

 

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez ve beraberindeki zabıta personelleri, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 198’inci yılı ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla saat 11.00’de Çerkezköy 3’üncü Zırhlı Tugay Komutanlığı’nı, saat 12.00’de de Çerkezköy Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Nazmi Günlü, zabıta personellerine kolaylıklar dileyerek Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 198’inci yılını Zabıta Haftası’nı kutladı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU