Gözden kaçırmayın

“Tekirdağ Barosu olarak bu davayı sonuna kadar takip edeceğiz”“Tekirdağ Barosu olarak bu davayı sonuna kadar takip edeceğiz”

Kapaklı’da Zabıta Teşkilatı’nın 198’inci kuruluş yıl dönümü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Başkan Yardımcısı Gökhan Çevik, Zabıta Müdürü Mustafa Güler ve zabıta personeli katıldı.

 

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULDI

 

Zabıta Müdürü Mustafa Güler’in zabıta personeli ile birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu.

PASTALI KUTLAMA

 

Çelenk sunma töreninin ardından, zabıta personeli ile Çamlık Sosyal Tesisinde bir araya gelen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, günün anısına zabıta personelleri ile pasta kesti. Zabıta Müdürü Mustafa Güler’in ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemizin huzuru, sağlığı ve toplumsal düzenin sağlanması için gece gündüz çalışan personelimize teşekkür ediyorum. Zabıta Teşkilatı’nın 198’inci kuruluş yıl dönümü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası’nı kutluyorum” dedi. Başkan Çetin, başarılı zabıta personellerine belge ve plaket de takdim etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU