Gözden kaçırmayın

“Tekirdağ Barosu olarak bu davayı sonuna kadar takip edeceğiz”“Tekirdağ Barosu olarak bu davayı sonuna kadar takip edeceğiz”

Proje hakkında bilgi veren Bakan Uraloğlu, “Herkes İçin Engelsiz Ulaşım” temalı ulaştırma ve haberleşme alanında daha erişilebilir bir gelecek için hazırlanan Ar-Ge projeleri arasından seçilenlere toplamda 100 milyon lira destek sağlayacaklarını ifade etti.

 

 

“AR-GE ÇALIŞMALARINA HIZ VERİYORUZ”

Proje başına en yüksek destek tutarının 15 milyon lira olduğunu belirterek çağrı ile özellikle ulaştırma ve haberleşme alanında faaliyet gösteren kamu veya özel sektöre ait firmaların projelerini desteklemeyi amaçladıklarını ifade eden Bakan Uraloğlu, “Tüm ulaşım modlarında tüm engel grupları için elektronik haberleşme tabanlı proje destek çağrımız ile engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak projeleri destekleyeceğiz. Herkes İçin Engelsiz Ulaşım Ar-Ge proje desteği ile engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracağız. Ulaştırma ve haberleşme alanında daha erişilebilir bir gelecek için Ar-Ge çalışmalarına hız veriyoruz.” dedi.

BAŞVURULAR 9 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

Başvuruların 9 Eylül’de başlayacağını duyuran Uraloğlu, başvuru kapanış tarihinin ise 31 Ekim olduğunun altını çizdi.

Haber / Erdal AYDIN