Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen ve 3 gün süren turnuva, Cuma günü başladı. Büyük Erkekler ve Kadınlar, Genç Erkekler ve Kadınlar, Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar, Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar ile Minik Erkekler ve Minik Kızlar olmak üzere 10 kategoride gerçekleştirilen Streetball Turnuvası’na toplam 80 takım mücadele etti.

 

DERECEYE GİREN TAKIMLAR

Minik Erkekler kategorisinde Rising Stars 1’inci, Dynamic Tigers 2’nci olurken, Küçük Kızlar kategorisinde Fireball 1’inci Dilek Emlak Kapaklı 2’nci; Küçük Erkekler kategorisinde Tune Squat 1’inci, Gelişim Tayfa 2’nci, Yıldız Kızlar kategorisinde Çerkezköy Gençlik ve Spor Kulübü 1’inci, Trix takımı 2’nci, Yıldız Erkekler kategorisinde Adam 3'lü 1’inci, Çorlu Streetball 2’nci, Genç Erkekler kategorisinde Biraz Hırs 1’inci, Kara Melek 2’nci, Büyük Erkekler kategorisinde de Rota 1’inci, Hadi takımı ise 2’nci oldu. Turnuvada 3 sayı yarışmasını ise Alper Sinay Çelik kazandı.

 

ÖDÜLLER VERİLDİ

Dereceye giren sporculara kupa, madalya ve ödülleri takdim eden Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, turnuvada görev alan hakemler Seçkin Özsoy, Bilge Emir Uzun, Mehmet Özaltındiş, Ahmet Taylan Öztürk, Şaban Akgün ve Seyhan Topaloğlu ile turnuva koordinatörü Hakan Çiftçi’ye de teşekkür plaketi takdim etti.

 

Haber / İrem BANÇO