Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Emek Meydanı’nda düzenlenen Kitap Fuarı’nın açılışı 23 Ağustos Cuma günü yapıldı. Çok sayıda yayınevi ve yazarın katıldığı kitap fuarına Çerkezköylü vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

 

 

YAZARLAR OKURLARIYLA BULUŞTU

 

Kitap farında yazarlar da okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzaladı. 23 Ağustos Cuma günü Emel Başer, Yasemen Altay Görür, Nihat Gökmen, Semir Bolat, Davut Tunçbilek, İlker Günaçgün, Meryem Kula Pirinçdane okurları için imza günü düzenledi.

 

 

 

OKURLARI İÇİN KİTAPLARINI İMZALADILAR

 

24 Ağustos Cumartesi günü Mine Söğüt, Haluk Ecevit, Burcu Harmanşah, Duru Güldeniz okurlarıyla buluşurken, 25 Ağustos Pazar günü Hayri Varol, Nilgün Zaimoğlu, Zehra Ayvaz, Ayşenur Dürlü; 26 Ağustos Pazartesi günü Ali Lidar ve Mücahit Yılmaz; 27 Ağustos Salı günü Nazmi Metin; 28 Ağustos Çarşamba günü Kamuran Türkoğlu; 29 Ağustos Perşembe günü gazetemiz yazarı Fahrettin Masum Budak ve Emine Sakarya; 30 Ağustos Cuma günü Elif İpek Selduman, Erkin Saçar ve Meral Çetin; 31 Ağustos Cumartesi günü Muharrem Kalkan, Recep Atmaca ve Reyhan Yıldız Eren ile 1 Eylül Pazar günü Tuğba Paçaman düzenlenen imza gününde okurları için kitaplarını imzaladı.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU