Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’un oğlu Kaan Aygun, önceki gün kıyılan nikah töreni ile hayatını Eda Yılmaz ile birleştirdi.

SİYASET DÜNYASINDAN ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Genç çiftin nikahına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) Eski Genel Başkanı Murat Karayalçın, Tekirdağ  Valisi  Recep Soytürk, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak ve Nurten Yontar, DEVA Partisi Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, CHP’li bazı milletvekilleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Hayrabolu Belediye Başkanı Tuncer Başoğlu, Silivri Belediye  Başkanı Bora Balcıoğlu, Saray Belediye Başkanı  Abdül Taşyasan, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Tekirdağ İl Başkanın Şenol Özgür Taşmerdivenli ve ilçe başkanları, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Eski Başkanı Rasim Yüksel ile siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

 

 

NİKAHI VOLKAN NALLAR KIYDI

Genç çiftin nikahını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar kıyarken, nikah şahitliğini ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) Eski Genel Başkanı Murat Karayalçın yaptı.

 

 

MİLLETVEKİLİ AYGUN TEŞEKKÜR ETTİ

Nikahta davetlilerle yakından ilgilenen CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, “Oğlumuz Kaan ile kızımız Eda'nın düğünlerine şahitlik yapan üç Genel Başkanımız Murat Karayalçın, Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'e, nikahımızı kıyan Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Volkan Nallar'a, yağmurlu havaya rağmen bu özel günümüzde yanımızda olan tüm Genel Başkan Yardımcılarım, Valimiz, değerli vekil arkadaşlarım, belediye başkanlarım, STK başkanlarım, akrabalarım ve çok kıymetli tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Nikaha katılan siyasiler de  sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla genç çifte mutluluklar diledi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU