Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Şarköy Mürefte Mahallesi’nde O.B. isimli şahsın üst aramasında 1 fişek uyuşturucu madde ve 4 gram esrar ele geçirildi. Ayrıca ekiplerin Şarköy Camikebir Mahallesi’nde uygulama noktasında R.M.Ü, T.A., T.K. ve U.A. isimli şahısların üstlerinde yaptıkları aramada ise 22 gram esrar ve bir adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

 

 

EV VE ARABADA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

İl Jandarma Komutanlığı ve Hayrabolu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Çene mevkiinde T.P. isimli şahsın aracını takibe aldı. Uygulama noktasında durdurulan araçta yapılan aramada bin 28 adet sentetik hap ele geçirildi. Ayrıca ekipler Muratlı Kazım Dirik Turan Mahallesi’nde zehir taciri O.K. isimli şahsın evine de operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada 20 adet uyuşturucu kullanma aparatı,

3 adet bong isimli uyuşturucu içme aparatı, 205 gram esrar, 1 adet içime hazır esrar, 1 adet alüminyum folyo, 5 adet sentetik hap ve 20 adet extacy hap ele geçirildi. Operasyonlarda jandarma ekipleri tarafından 7 şüpheli gözaltına alındı.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU