Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Marmaraereğlisi Yeniçiftlik halk plajında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Marmaraereğlisi Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen kutlamalar; Alacaband ve Çelik konserleriyle taçlandı. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter, etkinlikte yaptığı konuşmada, “40 kilometre sahili olan cennet bir ilçemiz var. İstanbul’un yanı başında, genciyle yaşlısıyla Atatürkçüler var. Peki, bu kentte ne eksik demiştik, festival eksik demiştik. İşte bugün bir milat; seneye daha büyüğünü, ondan sonraki sene ise daha büyüğünü yapacağız” dedi.

 

 

VATANDAŞLAR UNUTULMAZ ANLAR YAŞADI

Süleymanpaşa'daki etkinlikler ise saat 20.30'da Valilik önünde düzenlenen Fener Alayı ile başladı. Sahil dolgu alanında Kolordu Bölge Bando Komutanlığı'nın konseriyle devam eden etkinlikler kapsamında saat 22.00’de de Kafkas Halk Dansı gösterisi sahnelendi. Gün boyu süren etkinlikler kapsamında ayrıca, Sahil Dolgu Alanı'nda sergilenen ‘Kurtuluşun ve Zaferin Destanı 1915 Orijinal Muharebe Objeleri Sergisi’ büyük ilgi gördü.

 

 

“30 AĞUSTOS'UN RUHUNU HEP BİRLİKTE YAŞADIK”

Bu anlamlı günü coşkulu bir şekilde kutlayan tüm Tekirdağ halkına teşekkür eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Bu gece, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos'un ruhunu hep birlikte yaşadık. Tekirdağ, her zaman olduğu gibi bir kez daha vatan sevgisini, birlik ve beraberliğimizi en güçlü şekilde ortaya koydu. Emeği geçen herkese ve katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi.

 

Haber / Erdal AYDIN