Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Törene Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün yanı sıra AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Nurten Yontar, DEVA Partisi Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Uğurlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, il protokolü, kurum müdürleri, siyasi partilerin il başkanları, şehit aileleri ve gazilerimiz ile vatandaşlar katıldı.

 

 

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULDU

 

Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin 102. yıl dönümü dolayısıyla dün saat 09.30’da Tekirdağ Valilik binası önünde Çelenk Sunma Töreni düzenlendi. Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Uğurlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu.

 

 

VALİ SOYTÜRK TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

 

Saat 10.00’da da Valilik makamında tebrikat töreni düzenlendi. Vali Recep Soytürk tebrikleri kabul etti. Törene Vali Soytürk’ün yanı sıra AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Nurten Yontar, DEVA Partisi Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Uğurlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Eski Bakan Fevzi Aytekin, Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Şenol, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, il protokolü, kurum müdürleri, siyasi partilerin il başkanları, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

 

 

GEÇİT TÖRENİ İLE SONA ERDİ

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü münasebetiyle, saat 10.30’da da Orduevi önünde Kutlama Töreni düzenlendi. Vali Recep Soytürk’ün vatandaşların bayramını kutlaması ile başlayan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti. Piyade Yüzbaşı Gültekin Gürler’in günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı konulu şiirler okundu. Halk Oyunları gösterisinin ardından kutlama programı Resmi Geçit Töreni ile sona erdi.

 

 

KAPAKLI’DA DA KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıldönümü dolayısıyla Kapaklı’da da kutlama programı düzenlendi. Saat 10.00’da Belediye Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen program Kaymakamlık Makamı, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının, Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı.

 

 

TEBRİKLERİ KABUL ETTİLER

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından program günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ile devam etti. Çelenk sunma töreninin ardından Kaymakamlık Makamında Tebrikat Töreni düzenledi. Kaymakam Mustafa Gürdal, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı Tank Kurmay Binbaşı Ramazan Kayalı ve Belediye Başkanı Mustafa Çetin tebrikleri kabul etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ