Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve beraberindekilerle birlikte ilk olarak Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal’ı ziyaret eden Mestan Özcan, Kaymakam Gürdal ile Kapaklı’ya ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

 

 

EN KISA SÜREDE HİZMETE BAŞLAYACAK

Ziyaretin ardından Milletvekili Özcan, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal ve beraberindekiler yapımında son aşamaya gelinen Kapaklı Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret etti. Çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Özcan, “Yapımında son aşamaya gelinen Kapaklı Devlet hastanesinde incelemelerde bulunduk. Bölge halkımıza şifalar dağıtacak bu eserimiz en kısa sürede hizmete geçirilecek. Hayırlı olsun” dedi. Hastane inşaatı incelemesinde Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

 

 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Milletvekili Özcan, Kaymakam Gürdal ve beraberindekilerle birlikte Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatında da incelemelerde bulundu. Özcan, çok yakında tamamlanacak yeni binanın Kapaklılılara hayırlı olmasını temenni etti.

 

 

KAPAKLI VE ÇERKEZKÖY OSB’Yİ ZİYARET ETTİLER

İncelemelerinin ardından Milletvekili Özcan, Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Mecit Çoğal ve partililerle birlikte Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. OSB Bölge Müdürü Mehmet Hızlı ile görüşen Özcan, OSB ile ilgili bilgiler aldı. Özcan ve beraberindekiler Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ni de ziyaret etti. ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Bölge Müdürü Çiğdem Baykal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Özcan ve beraberindekiler, Çerkezköy ve sanayiye ilişkin fikir alışverişinde bulundu. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, ilçe binasında partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU