Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Motorlu asayiş ve trafik jandarma ekipleri tarafından Kapaklı’da yapılan Huzurlu Sokak Uygulaması, Yol Emniyet ve Kontrol uygulamasında toplamda 208 şahıs, 154 aracın kontrolü ve sorgulaması yapıldı.

UYUŞTURUCU VE BANDROLSÜZ TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ

Karaağaç Mahallesi Mithat Paşa Caddesi’ndeki önleyici kolluk devriyesi faaliyetinde T.S. isimli şahsın yapılan üst aramasında 2 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Pınarca Mahallesi’nde de şüphe üzerine durdurulan M.K.’nin kullandığı araçta yapılan aramada bagaj kısmı ve arka koltuk üzerinde koliler içerisinde 70 kilogram bandrolsüz açık tütün ve 14 bin adet bandrolsüz boş makaron tespit ele geçirildi. Araç sürücüsü M.K. hakkında işlem başlatıldı.

ÜZERİNDE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Motorlu Asayiş ve Motorlu Trafik ekipleri tarafından Kapaklı Karaağaç Mahallesinde T.S. isimli şahsın yapılan üst aramasında 8 gram sentetik uyuşturucu ele geçirilirken, şüpheli gözaltına alındı. Ergene Velimeşe Mahallesi’nde de N.T. isimli şahsın üst aramasında 4 gram esrar uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, şüpheli gözaltına alındı.

Haber / Şaban KARDEŞ