Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Ticaret Bakanı Bolat’a ziyaretinde Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Bakan Yardımcı Mahmut Gürcan, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan ve Gökhan Diktaş, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Ak Parti İl Başkanı Ali Gümüş de eşlik etti.

 


ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ


Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, belediye başkan yardımcıları ve belediye personeli tarafından karşılanan Bakan Ömer Bolat, ardından belediye başkanlığına geçerek belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediye olarak ilçede sürdürdükleri ve yeni projelendirdikleri çalışmalarla ilgili Bakan Bolat’a bilgi veren Belediye Başkanı Çetin, ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür etti. 

 


İLÇE BAŞKANLIKLARINI DA ZİYARET ETTİ
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı ile Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret etti. Bakan Bolat, çalışmalarla ilgili AK Parti İlçe Başkanı Mecit Çoğal ve MHP İlçe Başkanı Mesut Dinç’ten bilgi aldı. 

 


ERGENE BELEDİYESİ’NE ZİYARET
Bakan Bolat, Tekirdağ programı kapsamında AK Partili Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak’ı da makamında ziyaret etti. Bakan Bolat’a ay yıldızlı tablo hediye eden Başkan Topak, belediyenin projeleriyle ilgili de Bolat’a bilgi verdi. 
Haber / Gülveren ALTUNOĞLU