Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

İşçilerin çalışma düzeninin bozulduğunu, enflasyonun dengesiz seyri nedeniyle sorunlar yaşandığını, vergideki adaletsizliğin tepkilere neden olduğunu, emeklilik sisteminin dağıldığını, asgari ücretin üzerinde maaş alanların bile artık geçinemediğini belirten Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı ve Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Murat Koçak, genel merkezin aldığı karar doğrultusunda 20 Ağustos'ta 81 il ve bölge temsilciliklerinde olduğu gibi Çerkezköy’de de basın açıklaması yaparak işçilerin yaşadıkları ekonomik sorunlara dikkat çekeceklerini söyledi.

“VERGİDE ADALET İSTİYORUZ”

Az kazanandan az, çok kazanandan çok vergi alınmasını istediklerini belirten Koçak, “Vergide adalet istiyoruz. Sesimizi duyurmak için Türk-İş Konfederasyonumuz ve Türk Metal Sendikamız olarak 20 Ağustos Salı günü saat 17.00’de Çerkezköy Şube Binamız önünde ‘Vergide Adalet’ için basın açıklaması yapacağız. Tüm üyelerimizi ve Çerkezköy halkını, sesimizi daha güçlü duyurmak için basın açıklamamıza desteğe davet ediyoruz” dedi.

26 AĞUSTOS’TA ÇERKEZKÖY’DE MİTİNG DÜZENLENECEK

İşçi ücretlerinin üzerinden vergi yükünün azaltılması gerektiğini kaydeden Koçak, 26 Ağustos’ta Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda, 3 Eylül’de ise Zonguldak’ta yapacakları büyük mitinglerde emek mücadelesini gür bir sesle haykıracaklarını söyledi. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU