Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Sokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemeye ilişkin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki tartışmalar Türkiye gündeminde sürerken Kapaklı’dan gelen bir haber kan dondurttu. Can dostlarımız sokak hayvanlarıyla ilgili Kapaklı’daki bir anaokulu inşaatında meydana gelen olay bu kadar da olmaz dedirtti.

SOKAK KÖPEĞİNİ İNŞAATA GÖTÜRDÜ

İddiaya göre Kapaklı’da bir anaokulu inşaatında 6 aydır bekçi olarak çalışan 62 yaşındaki 2 çocuk babası Hüseyin S., gece geç saatlerde inşaatın etrafında gezen bir köpeği alarak inşaata götürdü. Burada köpeğe tecavüz eden sapık Hüseyin S. yaptığı iğrenç ve insanlık dışı hareketten sonra köpeği serbest bıraktı.

TECÜVÜZ ETTİĞİNİ KABUL ETTİ

Köpeği yakalarken, sapık ve cani Hüseyin S.’nin hareketlerinden şüphelenen mahalle sakinleri ise durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine itirafta bulunan sapık Hüseyin S., köpeğe tecavüz ettiğini kabul etti.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki ifadesinin ardından Adliyeye sevk edilen sapık Hüseyin S. burada, yaptığı iğrenç olayı kabul etti ve pişman olmadığını söyledi. Hüseyin S.’nin sözleri karşısında mahkeme salonunda adeta buz gibi hava esti. Utanmadan, arlanmadan yaptığı iğrençliği mahkeme huzurunda da kabul eden arsız Hüseyin S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TOPLUM İÇİNDE OLMASI BÜYÜK BİR TEHLİKE

Bu tür canilerin toplum içinde olmasının herkes için tehlike olduğunu belirten vatandaşlar ise, “Bu sapık ve cani bugün inşaatta bekçiydi, yarın belki de aynı ana okulda çocuklarımızın içinde bekçilik yapacaktı. Böyle ruh hastalarının toplum içinde bulunması hepimiz için büyük bir tehlikedir” sözleriyle konuya tepki gösterdiler.

Haber / Şaban KARDEŞ