Gözden kaçırmayın

Çarşı merkezinde sona yaklaşılıyorÇarşı merkezinde sona yaklaşılıyor

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin tespit edilmesi, suç ve suçlu bağlantılarının ortaya çıkartılarak faillerinin yakalanması amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Bu kapsamda; Edirne Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve JASAT dedektifleri, aranan şahısların yakalanıp adalete teslim edilmesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Hakkında ‘kasten öldürme’ suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunan E.G. isimli şahıs, JASAT dedektiflerinin teknik ve fiziki takibi sonucu yakalanarak, adalete teslim edildi. E.G., işlemlerinin tamamlanmasına müteakip çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak, cezaevine sevk edildi.

“ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRECEK”

Edirne İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak yine halkımızın desteği ile devam edeceğiz” denildi.

Haber / Şaban KARDEŞ