Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Merkeze bağlı Sazlıdere Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek kurulumu tamamlanan sera alanlarında incelemede bulunan Edirne Valisi Yunus Sezer, ilk etapta 40 üreticiye sera dağıtımı yapıldığını, bugüne kadar 100 dönüm kapalı sera hedefinin tamamlandığını belirtti.

 

 

HEDEF 500 DÖNÜM ALANDA SERA KURULUMU

Hedefin 2-3 yıl içerisinde 500 dönüm alanda kapalı sera kurulumunun tamamlanması olduğunu kaydeden Vali Sezer, “Edirne’nin sebze ve meyvede geçmişte olduğu gibi önemli bir lokasyon olması için çalışıyoruz” dedi.

 

 

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Edirne ile Havsa arasında yer alan ve yapım çalışmaları devam eden Oğulpaşa Köprüsü’nde de incelemede bulunan Sezer, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek köprü ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Havsa ilçesine bağlı Oğulpaşa köyü deresinde DSİ tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Sezer, yaşanabilecek su taşkınlarının önlenmesi için planlanan proje kapsamında yapılacak olan köprü düzenleme ve yatak genişletme çalışmaları hakkında da bilgi alarak projenin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

 

 

ŞEHİT AİLESİNİ DE ZİYARET ETTİ

Eşi Canan Sezer ile birlikte, 2008 yılında Elazığ’ın Arıcak ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Er Cem Havale’nin annesi Rukiye Havale ve ablası Cemile Havale Uçar’ı da ziyaret eden Edirne Valisi Yunus Sezer, “Şehidimizin emaneti ailelerimizin her zaman yanındayız. Bu vatan için canını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık diliyorum” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ