Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Süleymanpaşa Belediyesi’nden yapılan açıklamada,  Yaz Okulu bünyesinde; 100. Yıl Gençlik Merkezi tesislerinde 13 spor, 6 sanat ve 3 genel kültür olmak üzere toplam 22, diğer mahallelerdeki tesislerde 4 olmak üzere 26 farklı branşta, 37 farklı eğitmen eşliğinde 2 bin 257 öğrencinin eğitim gördüğü belirtildi.

2 BİN 257 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRÜYOR

Sporda; Futbol, Basketbol, Voleybol, Tenis, Yüzme, Pilates (15 yaş ve üzeri), Boks, Kick Boks, Tekvando, Karate, Judo, Olimpik Okçuluk ve Satranç branşlarında bin 177 öğrenciye temel düzeyde eğitim verildiği kaydedilen açıklamada “Sanat kategorisinde; Piyano, Gitar, Keman, Resim, Halk Oyunları ile Orff ve Ritim Atölyesi kursları bulunuyor ve bu kategoride 7-14 yaş arası toplamda 578 öğrenci yeni bir sanat dalıyla tanışmanın keyfini ve heyecanını yaşıyor. Genel Kültür bölümünde ise İngilizce, Robotik Kodlama ve Akıl-Zekâ Oyunları kurslarında 4-14 yaş arası 272 öğrenci, yeni beceriler öğrenerek kendini geliştiriyor. Ayrıca Aydoğdu Mahallesi Kadın ve Gençlik Merkezi, Hürriyet Mahallesi Çocuk Kulübü ve Çiftlikönü Mahallesi Mahalle Konağında da toplam 42’si yetişkin kadın, 188’i 15 yaş altı olmak üzere 230 öğrenci, Davul ve Ritim, E-spor, Giyim Teknolojileri ve Sepet Örme kurslarına devam ediyor. Böylece 26 branşta toplam 2 bin 257 öğrenci Süleymanpaşa Belediyesi Yaz Okulu’ndan faydalanıyor” denildi.

 

 

“HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ, GENÇLERİMİZ İÇİN”

Yaz Okulu kurslarını ziyaret ederek öğrenciler, veliler ve eğitmenlerle bir araya gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, “Yaz Okulu ve Kış Okulu konsepti içinde çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik eğitim ve kurslarımız artarak devam edecek. Ben çocuklarını bu kurslara yazdıran ve bu sıcak havalarda her gün kurslarımıza getirip götüren tüm anne-babalarımızı tebrik ediyorum. Yaz Okulumuza istekle, hevesle gelip kurslarımıza katılan genç kardeşlerimi alınlarından öpüyorum. Gençlerimize sabırla ve hoşgörüyle eğitim veren hocalarımıza da teşekkür ediyorum. Her şey çocuklarımız, gençlerimiz için” dedi.

Haber / Erdal AYDIN