Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Çerkezköy 1911 Spor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, dün akşam saat 19.00’da kulüp tesislerinde yapıldı. 95 üyenin sadece 5’inin katıldığı genel kurul, yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle 14 Ağustos’a ertelendi.

“ÇERKEZKÖY’E VEFA BORCUM VARDI”

Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, yaptığı açıklamada, 15 yıldır Çerkezköy’de yaşadığını ve bu şehre bir vefa borcunun olduğunu belirterek “Çerkezköy’de bir hayatım var. Bu şehre borcum olduğunu düşündüm ve bu şehrin kulübüne sahip çıkmam gerektiğini düşündüm. Burada çalıştım, burada kazandım, buranın oksijenini soluyorum. Bu kulübe 5 yıldır bir emeğim var. Bu kulübü en iyi yerlere getirmeye çalıştım ama yalnız kaldım. Tüm kurumlarca yalnız bırakıldık. Bu süre içerisinde ben Çerkezköy’e borcumu ödediğimi düşünüyorum. Gördüğüm lüzum üzerine bu işi bırakmaya karar verdim. Temel değerleri olan Çerkezköy’ümüze elimizden geleni yaptık. Yönetim olarak istifa edeceğiz, gelecek arkadaşlara da desteğimiz sonuna kadar devam edecek” dedi.

 

 

“ÇERKEZKÖY 1911’E HARCADIĞIM TÜM PARA HELAL OLSUN”

Başkan Aslan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yapılacak olan nakdi yardım için başvuru yapmadıklarını, yeni yönetimin bu desteği almak için başvuru yapabileceğini de belirterek, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden hak ettiğimiz ödemeyi almadık. Gelen arkadaşlar başvuru yapıp ödemeyi alabilirler. Demesinler ki ‘Parayı alıp gitti’ Benim bu kulübe harcadığım paranın haddi hesabı yok. Hepsinin detaylı bir şekilde açıklamasını yapabilirim. Hiçbir hak beyan etmeyeceğim. Çerkezköy 1911’e harcadığım tüm para helal olsun” diye konuştu.

SPONSORLUK SÖZÜ VERDİ

Yeni gelecek başkan ve yönetime sponsor olma sözü de veren Aslan, “Çerkezköyspor’a vefa borcumuzu ödediğimizi düşünüyorum. Aday çıkarsa sonuna kadar destekleyeceğiz. Aday çıkmazsa biz yönetim olarak istifamızı sunup defterlerimizi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teslim edeceğiz. Son 2 sezonu 2-3 kişiyle yönetiyoruz. 200 bin nüfusluk bir şehrin takımı 2 kişinin omuzlarında gitmez” dedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU