Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların, belediyenin internet sitesindeki yönlendirmeleri takip ederek barınaktaki hayvanları kolayca sahiplenebilecekleri belirtildi.

KULÜBE HEDİYE EDİLECEK

Belediyenin internet sitesinde oluşturulan yeni platform sayesinde vatandaşlar, barınakta bulunan hayvanların fotoğraflarını inceleyerek sahiplenmek istedikleri can dostlarını kolayca seçebilecekler. Sitenin, hayvan sahiplenme sürecini hızlı ve pratik hale getirdiğini kaydeden yetkililer, “Böylece vatandaşlar barınağı ziyaret etmeden hayvanları sahiplenebiliyor ve süreç hızla tamamlanıyor. Hayvan sahiplenen vatandaşlara, belediyemizin üretimi olan çok şirin kulübeler de hediye edilecek. Bu kulübeler, yeni sahiplenilen hayvanların rahat bir yaşam alanına kavuşmalarını sağlarken, vatandaşların da hayvanlarına daha iyi bir ortam sunmalarına yardımcı olacak. Kulübelerin estetik ve işlevsel tasarımları hem hayvanların hem de sahiplerinin memnuniyetini artıracak” dedi.

“SİZ DE BİR DOST EDİNMEK İSTER MİSİNİZ?”

Belediyeden yapılan paylaşımda da “Barınağımızda misafir ettiğimiz can dostlarımızı, yeni sahipleri ile buluşturmak için hazırladığımız projemiz hayata geçti. Hemşehrilerimiz artık belediyemizin internet sitesindeki yönlendirmeleri takip ederek, fotoğraflarını gördükleri can dostlarımızı kolayca sahiplenebilecekler. Hayvan sahiplenen vatandaşlarımıza, kendi üretimimiz olan çok şirin bir de kulübeyi de hediye edeceğiz. Siz de bir dost edinmek ister misin? Bilgisayarınız veya akıllı telefonunuzdan www.kirklareli.bel.tr sitesine girerek, ‘Menü’ sekmesinden; ‘Siz de bir dost edinmek ister misiniz?’ butonuna tıklayarak, sahiplenme formunu doldurup gerekli işlemleri başlatabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Haber / Buse AKIN