Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Operasyonlarda toplamda 1 adet hassas terazi, 52 adet şeffaf kilitli poşet, 1 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 13 adet av tüfeği mühimmatı, 13 gram bonzai, 100 ml A-M maddesi ve 2 gram metamfetamin ele geçirildi.

KARLI MAHALLESİ’NDE DE OPERASYON DÜZENLENDİ

Çerkezköy Kızılpınar Gültepe Mahallesi’nde Ö.K. isimli şahsın işletmesinde yapılan aramada piyasa değeri 327 bin 480 TL olan 240 kilogram bandrolsüz açık tütün, 40 bin 150 adet içleri tütün ile doldurulmuş makaron, 22 bin 500 adet bandrolsüz içleri boş makaron ele geçirildi. Kapaklı'nın Karlı Mahallesi'nde T.A. isimli şahsın evinde yapılan aramada ise 1 adet hassas terazi, 52 adet şeffaf kilitli poşet, 1 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca ve 13 adet av tüfeği mühimmatı ele geçirildi.

6 ŞÜPHELİ HAKKINDA İŞLEM YAPILDI

Çerkezköy Kızılpınar Mahallesi'nde R.P. ve S.T. isimli şahısların üst aramasında 13 gram bonzai bulundu. Saray Büyükyoncalı Mahallesi'nde H.K. isimli şahsın üzerinde ve evinde yapılan aramada 67 gram bonzai ve 100 ml A-M maddesi ele geçirildi. Süleymanpaşa Ortaca Mahallesi'nde C.G. ve S.İ. isimli şahısların üzerinde 2 gram metamfetamin bulundu. Toplamda 7 şüpheli hakkında işlem yapıldı

Haber / Şaban KARDEŞ