Gözden kaçırmayın

Yeni müfredatın uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar, 81 ile gönderildiYeni müfredatın uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar, 81 ile gönderildi

Rektörlük Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin Aka, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil Aközcan Pehlivanoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş ve İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit katıldı.

 

 

PLAKET TAKDİM ETTİ

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan konferansta açılış konuşmasını Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yasin Akyıldız yaptı. Açılış konuşmasının ardından Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Recep Yıldız, “İnsan Değeri” konulu konuşmasını yaptı. Konferansın sonunda, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil Aközcan Pehlivanoğlu, Prof. Dr. Recep Yıldız’a plaket takdim etti.

Haber / Erdal AYDIN