Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Saat 12.00’de İlçe Başkan Yardımcıları Muammer Zengin ve Hüseyin Erdem ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yusuf Aydın, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı. Basının, demokratik toplumların temel taşlarından biri olduğunu ifade eden Aydın, “Basın, halkın doğru bilgiye erişimi, düşünce özgürlüğünün en önemli unsurlarından biridir” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteci Şaban Kardeş de ziyaretlerinden dolayı İlçe Başkanı Yusuf Aydın ve beraberindeki partililere teşekkür etti.

 

 

CHP YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Saat 15.00’te de Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Sekreteri Nurcan Karaca, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İlker Polat, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Bilgay Korkmaz ve İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ömür Taylan Yıldız da 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan gazetecilerin, milletin müşterek sesi olduğunu kaydeden Nurcan Karaca, “Demokrasinin dördüncü gücü olan ve her gün bizleri haberdar etmek için kendi hayatlarından feragat eden basın emekçilerimize teşekkür ediyorum. Çağdaş bir Türkiye için emek veren, doğru habercilikten ödün vermeyen tüm gazetecilerimizin 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutluyoruz” dedi.   

 

 

GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Kurumsal İletişim Müdürü Gökhan İnce ve Kurumsal İletişim ve Sosyal Medya Sorumlusu Savaş Akyıldırım da 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Gazetecilerin gününü kutlayan Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Kurumsal İletişim Müdürü Gökhan İnce, basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

AK PARTİ’DEN ZİYARET

Saat 17.00’de de AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Azbay, “vatandaşlarımızı bilgilendirmek için zorlu koşullarda tarafsız ve doğru gazetecilik anlayışıyla çalışan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

 

GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMINI KUTLADILAR

Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Abdullah Şakrak ve Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği eski Başkanı Ersoy Aktaş da gazetemizi ziyaret ederek 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

OFİSİMİZİ ÇİÇEK BAHÇESİNE ÇEVİRDİLER

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Keleşoğlu, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber, Reiss Auto ve Çözüm Akademi Okulları da 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gönderdikleri birbirinden renkli çiçeklerle ofisimizi çiçek bahçesine çevirdi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU