Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

İlk olarak İlçe Müftülüğü tarafından Mürefte ve Hoşköy Camilerinde açılan Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret eden Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı, Kur'an Kursu öğretim görevlilerinden bilgiler alırken, Kur'an eğitimi alan öğrencilerle de sohbet ederek öğrencilere başarılar diledi.

 

 

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Kaymakam Helvacı, Kocaali ve Terziköy Camilerinde İlçe Müftülüğünce açılan Kur’an Kurslarını da ziyaret etti. Ziyaretlerinde   Kur'an Kursu öğretim görevlilerinden bilgiler alan Kaymakam Helvacı, öğrencilerle de sohbet etti. Kaymakam Helvacı’ya ziyaretlerinde Şarköy İlçe Müftüsü Ramazan Tekin ve SYDV Müdürü Süleyman Mutlu eşlik etti.

VATANDAŞLARLA DA BİR ARAYA GELDİ

Şarköy Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, vatandaşların talep ve isteklerini yerinde dinlemek için gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında da İlçe Müftüsü Ramazan Tekin ve SYDV Müdürü Süleyman Mutlu ile birlikte Kocaeli ve Kızılcaterzi Mahallelerini ziyaret   etti. Kaymakam Helvacı, vatandaşlardan hizmetlere ilişkin görüş ve beklentilerini dinledikten sonra ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Haber / İrem BANÇO