Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen doğa yürüyüşünce, katılımcılar, doğa ile iç içe 6 kilometrelik parkurda yürüyüş gerçekleştirdi.

 

ARAÇLAR KALDIRILDI

 

Güngörmez Kanara Kanyonu rotasında düzenlenen yürüyüşe katılan katılımcılar için Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi önünden Saray Güngörmez Mahallesi’ne araçlar kaldırıldı. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı yürüyüşte, yapılan bilgilendirmenin ardından doğa ve sporseverler 6 kilometrelik parkuru yürüdü.

 

 

 

 

KANARA KANYONU’NDA SONA ERDİ

 

Vatandaşların gündelik hayatın stresinden uzaklaşarak, tertemiz bir havada doğa ile iç içe gerçekleştirdiği yürüyüş, “Doğal Sit-Nitelikli Doğa Koruma” alanı olarak tescil edilen, Galata Deresi`nin yakınlarında bulunan, güzelliği ile doğaseverlere tabiatla iç içe, huzur dolu bir ortam sunan Kanara Kanyonu’nda sona erdi.

 

 

 

 

YARIŞMALAR DÜZENLENDİ

 

Yürüyüşün sona ermesinin ardından Kapaklı Belediyesi Mobil İkram Aracında vatandaşlara su, çorba, sandviç, soğuk ve sıcak içecekler ikram edilirken, halat çekme, sandalye kapmaca ve çuval yarışmaları gibi çeşitli yarışmalar da düzenlendi. Yarışmalarda dereceye girenlere ödüller verildi.

 

Haber / İrem BANÇO