Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”

Tekirdağ il Emniyet Müdürlüğü Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği görevlileri ve Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Polis Timleri tarafından, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan ortak çalışmalar kapsamında Çorlu Cemaliye Mahallesi’nde 1 işyerine operasyon düzenlendi.

 

UYUŞTURUCU VE PARA ELE GEÇİRİLDİ

 

İş yerinde yapılan aramalarda bin112 gram gelen uyuşturucu maddelerden sentetik kannobinoid maddesi, 379 adet Extacy hap, 1 adet ruhsatsız tabanca, suçtan elde edildiği değerlendirilen toplam 6520 TL para ele geçirildi.

 

 

5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

 

Ş.G., U.M.U., H.T., A.T. ve Ö.Ü. polis tarafından gözaltına alındı. Ş.G., U.M.U. ve H.T. isimli şahıslar uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine konulurken, A.T. ve Ö.Ü. ise adli kontrol ile serbest bırakıldı. Yapılan açıklamada, uyuşturucu madde tacirleri ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ