Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, önceki gün Kapaklı’da bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederken, vatandaşlarla da bir araya geldi.

DESTEK PROJESİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Kapaklı semt pazarında vatandaşlarla sohbet ederek onların talep ve beklentilerini dinleyen Yüceer, “Hemşehrilerimizin sorunlarını biliyor ve onlara çözüm ortağı olmaya gayret ediyoruz. Enflasyonun ülkemiz genelinde yaşattığı geçim sıkıntısını en net şekilde hisseden emekli vatandaşlarımıza biraz olsun destek olmak adına, emekli pazar desteği projemizi başlattık” dedi. Emekli vatandaşlara destek projesi ile ilgili de bilgi veren Yüceer, “Yüzlerinizdeki küçük bir gülümseme dahi paha biçilemez” dedi.

 

“EMEKLERİNİZ İÇİN MİNNETTARIZ”

Kapaklı İtfaiye İstasyonu’nda itfaiye personelleriyle de bir araya gelen Yüceer, “Yangınlarla mücadelede özveriyle çalışan ve canını ortaya koyan itfaiye ekiplerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Emekleriniz, cesaretiniz ve fedakârlığınız için minnettarız” diye konuştu.

 

 

“BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”

Kapaklı ziyaretinde TESKİ Kapaklı Şubesi’nde personellerle de bir araya gelen Yüceer, bölgedeki su sorunlarını yakından incelerken, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve su kalitesini artırmak için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Kapaklı’ya temiz ve kesintisiz su sağlamak birinci önceliğimiz” dedi.

“DAHA YAŞANABİLİR BİR KAPAKLI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Kapaklı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek özel insanlarla bir araya gelen ve onların taleplerini, ihtiyaçlarını dinleyen Yüceer, “Engelleri birlikte aşarak, daha erişilebilir ve yaşanabilir bir Kapaklı için çalışıyoruz” dedi.

 

 

DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

Kapaklı Karaağaç Mahallesi’nde çıkan yangında evi zarar gören Yüksel Metin ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Yüceer, “Yanınızdayız; bu zor günleri birlikte aşacağız” derken, Kapaklı Ordu İli Korgan İlçesi Çamlı ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Kapaklı Trakya Küçükyaylalılar Derneği’ni de ziyaret etti. Yüceer, bir süre önce annesi Sadber Tetik’i kaybeden Küçükyaylalılar Derneği Başkanı Selami Tetik’e de başsağlığı diledi.

 

 

 

 

“ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ”

Kapaklı’daki ziyaretlerinin ardından Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’ni ziyaret eden Yüceer, mevcut durumu ve geliştirme fırsatlarını değerlendirirken, kültür merkezinin daha da verimli hale gelmesi için çalışmalara devam ettiklerini dile getirdi.

KENT PARK’TA İNCELEMELERDE BULUNDU

Çerkezköy Kent Park’ta da incelemelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, vatandaşlarla sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi. Yüceer, “Şehrimizin her köşesinde mutlu yaşayacağımız bir geleceği birlikte inşaa edeceğiz, güzel günleri birlikte yaşayacağız” dedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU