Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer; Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri tarafından karşılandı.

TALEPLERİ İLETTİ

Ziyarette konuşan Mustafa Çetin, su ve dere ıslahları başta olmak üzere talepleri iletirken, ziyarette hayata geçirilecek ortak projelerle ilgili de fikir alışverişinde bulunuldu. Çetin, “Vakit kaybetmeden, sorumluluk alanımızdaki bölgelerde çalışmalarımızı koordine ederek hayata geçireceğimiz yeni bir dönem olsun inşallah. Ziyaretlerinden ve taleplerimize olan çözümcü yaklaşımlarından dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Candan Yüceer ve beraberindeki heyete teşekkür ederim” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEĞİZ”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan ve partililer tarafından karşılanan Yüceer, partililerle değerlendirmelerde bulundu. Yüceer, “Şehirimizin ve halkımızın refahı için örgütümüz ile dayanışma içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Haber / Gülverean ALTUNOĞLU