Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu


Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Çolakoğlu, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, 3’üncü kez Çerkezköy Belediye Başkanlığı’na seçilen Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş de yer aldı.
BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyarette konuşan Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Çolakoğlu, “31 Mart Pazar günü yapılan Yerel Seçimlerde yeniden Çerkezköy Belediye Başkanı seçildiğiniz için sizi ve ekibinizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Geçmiş iki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de kentimiz için güzel ve faydalı çalışmalar yapacağınıza inanıyorum” diyerek Vahap Akay ve ekibine başarılar diledi.
“HİZMETLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Vahap Akay da Çolakoğlu ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “İnşallah yeni dönemde de kentimizdeki tüm kurumlar ile dayanışma içerisinde olarak hizmetler yapmaya devam edeceğiz” dedi.
MUSTAFA ÇETİN’E ZİYARET
Mehmet Ali Çolakoğlu ve beraberindekiler, 31 Mart seçimlerinde 2’nci kez Kapaklı Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Çetin’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeniden seçilmesinden dolayı Çetin’i tebrik eden Çolakoğlu, kendisine çalışmalarında başarılar diledi. Belediye Başkanı Mustafa Çetin de “Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı sayın Ali Çolakoğlu ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ederim” dedi.
Haber / Gülveren ALTUNOĞLU