Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

2019 yılında ihaleye çıkarak yüklenici firma teslim edilen Ergene Devlet Hastanesi inşaatı, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi nedeniyle iptal olmuştu.
Uzun zamandır planlanan bir müjdenin sonuna geldiklerini belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, “Tekirdağ Milletvekillerimiz Çiğdem Koncagül ve Gökhan Diktaş ile birlikte göreve geldiğimiz günden beri Ergene ilçemizin büyük bir sorunu olan Hastane kurulması çalışmasında son aşamaya geldik.
Bu konuda Sağlık bakanlığımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
**AĞUSTOS AYINDA İNŞAAT BAŞLAYACAK**
Ergene Devlet Hastanesi’nin ihalesinin 28 Haziran’da yapıldığını ve 4 Temmuz’da ihalenin sonuçlandığını kaydeden Özcan, “İhaleyi 429 milyon 61 bin 61 TL bedel ile SRL inşaat firması aldı.
Ağustos ayında yer teslimi yapılarak inşaat başlayacak.
Nice hemşehrilerimizin şifa bulacağı Ergene Devlet hastanemiz ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
**429 MİLYONLUK YATIRIM**
Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak da “Göreve geldiğimiz günden bugüne Ergeneli hemşehrilerimiz için yoğun mesai harcadığımız Ergene Devlet Hastanemizde son noktayı koyduk.
Ergene İlçemiz 429 Milyonluk yatırım ile Devlet Hastanesine kavuşuyor.
Önümüzdeki ay yer teslimi yapılarak inşası başlanacak olan Ergene Devlet Hastanemiz Tekirdağ'mıza ve Ergeneli hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
**Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ**