Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu


Yaşanan ekonomik krizin etkilerini azaltmak, emeklilerin bütçesine katkı sunmak ve harcamalarına bir nebze de olsa destek olmak için ‘Emeklilere Pazar Desteği’ projesini hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli/ihtiyaç sahibi emeklilere yıllık 12 bin TL Pazar desteği sağlayacak.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yüksek enflasyon karşısında ezilen, temel ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken emekli vatandaşları desteklemek amacıyla ‘Emeklilere Pazar Desteği’ projesini uygulamaya koydu.
6 AYDA BİR 6’ŞAR BİN TL
Destek için başvurular başlarken, proje kapsamında, dar gelirli/ihtiyaç sahibi emeklilerin pazar alışverişlerine 6 ayda 1 kez 6 bin TL olmak şartıyla senelik toplam 12 bin TL pazar desteği ödemesi yapılacağı ve ödemelerin sosyal destek kartı üzerinden yatırılacağı belirtildi. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Destek paketinden yararlanmak isteyen ve Tekirdağ il sınırları içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi emekli vatandaşlar başvuru ve detaylı bilgi için https://sosyal.tekirdag.bel.tr internet sitesini ziyaret edebilirler” denildi.
“İHTİYAÇ SAHİBİ EMEKLİLERİMİZE DESTEK PAKETİMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak dayanışma ağıyla tüm kenti saracaklarını ve toplumun her kesiminin yanında olacaklarını belirtti. Vatandaşların hayatına dokunan, yaşanan ekonomik krizin etkilerini azaltacak sosyal projelerle Tekirdağ’a hizmet etmeye devam ettiklerini söyleyen Yüceer, “Bu kapsamda, emekli hemşehrilerimizin bütçesine katkı sunmak, bir nebze de olsa harcamalarına destek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda, ilk olarak ihtiyaç sahibi emeklilerimize destek paketimizi hayata geçiriyoruz” dedi.
“BUNUN GEREĞİNİ YERİNE GETİRİYORUZ”
Güçlü Tekirdağ’da hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceğini, güçlü Tekirdağ’da hiçbir gencin gelecek kaygısı taşımayacağını, güçlü Tekirdağ’da hiçbir kadının kendini güvensiz hissetmeyeceğini, güçlü Tekirdağ’da hiçbir kimsenin kendini kimsesiz, sahipsiz hissetmeyeceğini kaydeden Yüceer, “Yaşamın her alanında her evresinde tüm hemşerilerimiz Candan Başkanlarını yanlarında görecekler demiştik. Şimdi bunun gereğini yerine getiriyoruz. 6 ayda 1 kez 6 bin TL olmak üzere ihtiyaç sahibi emeklilerimize yılda 12 bin TL maddi destek vereceğiz” diye konuştu.
“TEKİRDAĞ AŞKIMIZ HER ZAMAN BİZLERE REHBER OLACAK”
Şartları uyan tüm emeklilerinsosyal yardımlardan yararlanmak için https://sosyal.tekirdag.bel.tr internet adresinden online olarak başvurularını yapabileceğini kaydeden Yüceer, “Gücünü halktan alan halkçı belediyecilik anlayışıyla, her yaştan hemşerimizin huzurla ve sağlıkla yaşam süreceği bir Tekirdağ için çalışıyoruz. Bu hedef doğrultusunda umudumuz, sevgimiz ve Tekirdağ aşkımız her zaman bizlere rehber olacak” dedi.
Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ