Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu


İşletmeciliğini Nadir Tutkaç ile eşi Seda Tutkaç’ın yaptığı tesis için pazar günü saat 12.30’da düzenlenen açılış törenine Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi ve Personel A.Ş. Genel Müdürü Enver Bayram, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Şakrak ve Memet Kadak, CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Deniz Bilge ve çok sayıda davetli katıldı.

“ALLAH UTANDIRMASIN”
Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi ve Personel A.Ş. Genel Müdürü Enver Bayram, binicilik, yüzme ve güreş gibi sporların bizim ata sporlarımızdan olduğunu belirterek, “Açılan işletmede güzel şeyler düşünülmüş. Ata binmek için, eğlenmek için, kahvaltı yapmak için güzel bir yer olmuş. Kendilerini tebrik ediyorum. Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu zor süreçte taşın altına ellerini koymuşlar. Allah utandırmasın. Bol ve bereketli kazançlar nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetlilerle çeşitli ikramlarda bulunuldu.

70 DÖNÜMLÜK ARAZİDE KURULU
Tesisle ilgili bilgi veren Nadir Tutkaç, “Yaklaşık 70 dönüme yakın arazimizin dört tarafı orman. Burada at otelimiz var. İnsanlar kendi atlarını getirip buraya gönül rahatlığıyla teslim edip, bakımlarını yaptırabilir, istedikleri zaman gelip binebilirler” dedi.

“ENGELLİ ÇOCUKLARDAN ÜCRET ALMAYACAĞIZ”
Tesiste çocuklara ve yetişkinlere yönelik binicilik eğitimlerinin olacağını ifade eden Tutkaç, “Burada Shetland ve Pony türü atlarımızın yanı sıra Arap ve İngiliz atlarımız da var. Engelli çocuklarımızdan ata binişlerde hiçbir şekilde ücret almayacağız. Bugün hepimiz birer engelli adayıyız. Atlar onlar için çok büyük bir terapi. Sakinleştirir, onlara huzur verir. Biz bu konuda onlardan hiçbir ücret talep etmeyeceğiz” diye konuştu.

YÖRÜK ÇADIRINDA KÖY KAHVALTISI
120 metrekarelik Yörük Çadırında da köy kahvaltısı hizmeti sunacaklarını dile getiren Tutkaç, “Fiyatlarımız piyasanın çok çok altında olacak. Hedefimiz pahalılık değil, böyle bir ekonomide ucuzluk ve kalite olacak. Bugün sosyal tesislerin vermiş olduğu kahvaltı fiyatları neyse o fiyatlarla aynı gideceğiz” dedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU