Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu



İşlek ailesinin Çerkezköy Fatih Mahallesi Ambardere mevkiindeki villasında düzenlenen düğün törenine katılım yoğun oldu.

MEHTERAN TAKIMI RENK KATTI

Gelin Berna Yalçın, İstanbul’dan gelen Mehteran Takımı eşliğinde baba evinden alınıp, düğün yerine getirildi. Mesut İşlek, eşi Tahire İşlek ve dünürleri Semiha Yalçın misafirleri kapıda karşıladı. Davetliler, düğün alanına girerken çifti tebrik etti.

Düğün töreni öncesi nikah merasimi yapıldı. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş tarafından kıyılan nikahta, genç çiftin şahitliklerini Furkan Kara ve Mehmethan Yalçın yaptı. Memiş, “Bu imzalarla birlikte aile birliğiniz kurulmuştur. Sürdürülebilir bir evlilik karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörüye bağlıdır. Sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum” diyerek, evlilik cüzdanını Berna Yalçın’a takdim etti.

GENÇ ÇİFTİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDULAR

Daha sonra alkışlar eşliğinde düğün pastası kesildi. Genç çiftin ilk dansının ardından Türk Sanat Müziği sanatçısı Sami Aksu, sanatçı Gökhan Meneşe ve Rumeli Sanatçısı Süheyla Solak geceye müzikleriyle renk kattılar. Davetliler de şarkılara eşlik ederek, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Coşkunun bir an bile eksik olmadığı yemekli düğün törenine yaklaşık 2 bin davetli katıldı, 110 garson davetlilere hizmet etti. Mesut İşlek ve ailesi, gece boyunca davetlileriyle yakından ilgilendi. Düğün törenine; AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, TSK temsilcileri iş insanları, güreş ağaları, İşlek ve Yalçın ailelerinin yakınları ile Çerkezköy’den çok sayıda iş insanı, siyasetçi ve davetli katıldı.

Haber / İrem BANÇO