Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 45 ilde Emniyeti ve Jandarma tarafından Zehir Tacirlerinin Yerel Suç Örgütlerine, Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Sokak Satıcılarına yönelik düzenlenen “Narkoçelik-25” operasyonlarında 538 kilogram uyuşturucu madde, 2 milyon 30 bin 500 adet kök keneviri ve kök skunk, 188 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini, operasyonlarda 320 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını duyurdu.

“OPERASYONLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”
Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlı olduklarını vurgulayan Ali Yerlikaya, “Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek” dedi.

765 EKİP VE 910 PERSONEL KATILDI
Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlıklarınca 765 ekip, bin 910 personel, 9 hava aracı ve 26 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla İstanbul, Ankara, Gaziantep, Adana, Sivas, İzmir, Denizli, Konya, Şanlıurfa, Antalya, Malatya, Mersin, Bursa, Samsun, Afyonkarahisar, Balıkesir, Sakarya, Tekirdağ, Kayseri, Burdur, Manisa, Batman, Çorum, Isparta, Hatay, Kahramanmaraş, Düzce, Giresun, Kütahya, Osmaniye, Siirt, Yozgat, Eskişehir, Mardin, Muğla, Adıyaman, Bitlis, Bolu, Kırıkkale, Kilis, Hakkâri, Rize, Yalova, Ağrı ve Diyarbakır olmak üzere 45 ilde "Narkoçelik-25” operasyonları düzenlendiğini belirten İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bazı illerde ele geçirilen uyuşturucu miktarları, yakalanan zehir tacirleri ve sokak satıcılarıyla ilgili verileri de paylaştı.

“ALLAH AYAĞINIZA TAŞ DEĞDİRMESİN”
Yerlikaya, “Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi, kahraman jandarmamızı ve gümrük muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” dedi.

Haber / Şaban KARDEŞ