Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından jimnastik, kick boks, boks, güreş, tekvando, futbol, voleybol, basketbol, kort tenisi, masa tenisi branşlarının yanı sıra eğitsel oyunlar ve özel gereksinimli çocuklar için spor ile çocukların hem zihinsel hem fiziksel gelişimlerine destek sağlanacak kurslar başladı.
“ÇOCUK VE GENÇLERE YÖNELİK PROJELERİ ÖNEMSİYORUZ” Toplamda 12 branşta açılan kurslarda branşlarında profesyonel 18 eğitmenin öğrencilere destek olacağını belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kapaklı’da çocuk ve gençlere yönelik faaliyet ve projeleri önemsiyoruz” dedi.
“BU YIL DA DÜZENLİYORUZ” Geleceğimizin teminatı çocukların yaz tatili süresince öğrenmeye devam etmelerini sağlamak, bedensel ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak ve keyifli bir yaz geçirmelerine imkan sağlamak amacıyla bu yıl da yaz spor kurslarını düzenlediklerini ifade eden Çetin, “Kurslarımıza ilgi gösteren tüm öğrencilerimize ve velilerine teşekkür ediyorum. İnşallah çocuklarımız keyifli bir yaz dönemi geçirecekler” diye konuştu.
Haber / İrem BANÇO