Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu


Toplantıda, Tekirdağ’da yoğun enerji kullanan sanayi işletmelerinin atık enerjilerinin seracılıkta ve diğer alanlarda değerlendirilmesi konusunda istişarelerde bulunuldu.
Toplantıya Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Fahrettin Akçal, Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, kurum amir ve yöneticileri ve bölge sanayicileri katıldı.
İSTİŞARELERDE BULUNULDU
Toplantıda Namık Kemal Üniversitesi ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, konuyla ilgili sunum yaparak katılımcıları bilgilendirirken, Tekirdağ’da yoğun enerji kullanan sanayi işletmelerinin atık enerjilerinin seracılıkta ve diğer alanlarda değerlendirilmesi hakkında da istişarelerde bulunuldu.
“İSTEKLİ OLAN, ARZU EDEN HER FİRMA İÇİN BURADAYIZ”
Toplantının ardından konuşan Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, “Bu konu örnekleri ile birlikte önem atfettiğim ve gelecekte daha da önem kazanacak bir konu. Bölgemizde de bunu yapan firmalarımız var. İstekli olan, arzu eden her firma için buradayız. Bu konu önemli bir konu bir yol alabilirsek, bunu başarabilirsek ne mutlu bize. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ