Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu


KOSGEB işbirliği ile Oda bünyesinde kurulan Trakya Bilim Teknoloji Geliştirme Merkezi (TEKMER) hakkında bilgi alan Hisarcıklıoğlu, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’ı, Yönetim Kurulunu, Oda Meclisini, oda üyelerini ve çalışanlarını tebrik etti.

“ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Hisarcıklıoğlu, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada “Yerel kalkınmanın itici gücü olan Oda ve Borsalarımız adeta proje fabrikası haline geldi. Bu konuda hizmet çıtasını sürekli yükselten Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek TEKMER hakkında bilgi aldım. Bünyesinde 20 firmanın faaliyet gösterdiği TEKMER, girişimcilik, iş geliştirme ve inovasyon konusunda danışmanlık hizmetleri veriyor. Emeğini geçenleri kutluyorum. Ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ÇORLU TİCARET BORSASI’NA TAZİYE ZİYARETİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Çorlu Ticaret Borsası’na da taziye ziyaretinde bulundu. Odanın Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan’ın vefatına ilişkin taziye dileklerini ileten Hisarcıklıoğlu, Yüksel Ertan’ın Çorlu için harcadığı yoğun mesai ve değerli hizmetleriyle her zaman hayırla anılacağını ifade ederek, “Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.

Haber / Hüseyin ÇOLAK