Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu


Yüksel Ertan, bugün öğle namazına müteakip Çorlu Garaj Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla sonsuzluğa uğurlandı.

Cenaze törenine Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan ve Gökhan Diktaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, bölgedeki oda ve borsa başkanları da katıldı.

“HER ZAMAN DEĞERLİ HİZMETLERİYLE ANILACAK”

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Yüksel Ertan’a vedasında “Değerli dostum Yüksel Ertan’ı dualarla son yolculuğuna uğurladık. Çorlu için harcadığı yoğun mesai ve her zaman değerli hizmetleriyle anılacak, hayırla yad edilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” ifadesini kullandı.

Haber / Buse AKIN