Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu


İşletmeciliğini Özge - Kerem Özcan’ın yapacağı merkezde kilo alım, kilo verim, cilt bakımı, vücut analizi ve cilt analizi gibi hizmetler verilecek.

Pazar günü saat 14.30’da Cumhuriyet Mahallesi Seda Sokak’ta gerçekleştirilen Newfit Kilo Kontrol Merkezi’nin Kapaklı’daki ikinci şubesinin açılışına katılım yoğun oldu.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Newfit Kilo Kontrol Merkezi’nin sahibi Özge Özcan açılışta yaptığı konuşmada “Bugün bu açılışta bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Merkezimizin Kapaklı’ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kapaklı’daki ilk şubenin sahibi olan Neşe Pala ise yaptığı konuşmada, “Hepiniz hoş geldiniz. En az Özge Özcan kadar heyecanlıyım. Merkezi Silivri’de bulunan Newfit’in üçüncü şubesinin açılışını yapıyoruz. Kapaklı’da da ikinci şube açılıyor. Bugün kendi kulübümüzü ve liderimizin kulübünü açtığımız için mutluyum. İnşallah Kapaklımız için hayırlı ve sağlıklı bir kulüp olur” dedi.

"BÜYÜK GAYRET İÇERİSİNDEYİZ"

Newfit’in kurucusu Asena Erenç de yaptığı konuşmada, “Silivri’de ilk şubemizi açtığımızda üçüncü şubemizin hayalini kuramıyorduk. Bugün çok heyecanlıyım. Bizler kendisini geliştirmek, yeni yön çizmek isteyen, yeni bir akım oluşturmak isteyen her kadının arkasında yeni bir plan çiziyoruz. En büyük tescil Neşe Pala ve Özge Özcan’dır. Sizlerin ve her bir bireyin sağlıklı yaşamına destek sunmak için aktif yaşamı öğretmek için büyük bir gayret içerisindeyiz.
Bunları sizlere ilmek ilmek öğreteceğimiz tek yer kulübün içerisidir. Buraya girdikten sonra hayatınızda yepyeni bir sayfa açılıyor. Gerek girişimcilik anlamında, gerek sağlıklı beslenme anlamında, gerekse aktif yaşamı öğrenme noktasında hayatınızda yepyeni yön çizeceğiniz yer Newfit’tir. Kapaklı’ya öğretip göstereceğinize inancım sonsuzdur” ifadelerini kullandı.

“AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLERİMİZ VAR”

Newfit’te sağlıklı yaşamı desteklemek, aktif yaşamı desteklemek için topluluk oluşturduklarını kaydeden Erenç, “İşletmede üyelerimize sağlıklı kahvaltılarla destek sunuyoruz. Sağlıklı kahvaltılarla hem günlük kilo takibi, enerji düşüklüğü ve bölgesel sorunlarla ilgili çalışmalar yapılıyor. Günlük hem analiz hem kilo takibi alınıp günlük rutine uyarlı beslenme çizelgesi hazırlıyoruz. Asıl amacımız sağlık yaşamı, sağlıklı beslenmeyi ve aktif yaşamı desteklemektir.
Fit Club, yürüyüş, 10 bin adım gibi çeşitli etkinliklerimiz oluyor. Üyelerimiz tüm etkinliklerden ve doktor eğitimlerinden ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Üyelerimiz aynı zamanda ek gelir ve iş fırsatını da değerlendirme imkânına sahip oluyor. Açılışa özel çeşitli etkinliklerimiz olacak. Yapılacak çekiliş sonrası cilt beslenmesi ve birçok seansla alakalı indirimlerimiz olacak. Kulüp aidatlarında ise açılışa özel yüzde 25 indirim yaptık” dedi.

Haber / İrem BANÇO