Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 6 gününde (Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe) meydana gelen trafik kazalarında 49 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 683 kişinin de yaralandığını duyurdu.
TRAFİK KURALLARINA UYALIM
Bayram tatili için memleketimizin çeşitli illerine giden vatandaşların geri dönüş yolculuklarının başladığını, trafik yoğunluğunun tekrar arttığını belirten Bakan Yerlikaya, “Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım” dedi.
414 BİN 776 ARAÇ DENETLENDİ
Bayram tatili boyunca Trafik Polisleri ve Jandarma Trafik ekiplerinin, denetimlerine 24 saat esasına göre devam ettiğini dile getiren Yerlikaya, “Bayram tatilinin 6. günü 20 Haziran 2024 Perşembe günü 24 saatlik sürede 668 trafik kazası meydana geldi. 13 kişi maalesef hayatını kaybetti. Bin 133 kişi yaralandı. 414 bin 776 araç denetlendi. 22 bin 592 araca hız ve radar işlemi, 39 bin 56 araca ise diğer işlemler yapıldı” dedi.
YOLCULUKLAR SİZLERİ SEVDİKLERİNİZE KAVUŞTURMAK İÇİN VARDIR
Bayram tatilinin ilk 6️gününde (Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe) 49 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 683 kişinin yaralandığını ifade eden Yerlikaya, “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Yolun sonu bayram olsun” ifadelerini kullandı.
Haber / Şaban KARDEŞ