Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu


Kurban Bayramı dolayısıyla Çerkezköy’de arife günü saat 17.30’da bayramlaşma programı düzenlendi. Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen bayramlaşma programında Kaymakam Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut ve Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçe protokolü ile birlikte vatandaşların bayramını kutladı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Bayramlaşma programına Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut, Belediye Başkanı Vahap Akay, oda ve dernek başkanları, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, dernek üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, gaziler, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM”

Bayramlaşma programına katılan konuklara çeşitli ikramlarda bulunulurken; bayramlaşma programın sonunda konuşma yapan Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, “Kurban Bayramı dolayısıyla birinci gün herkesin telaşı olur diye arife günü bayramlaşmamızı yaptık. Katılım da çok güzel oldu. Bayramlaşmamıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. Herkesin, sağlıkla, sevgiyle, neşeyle aileleriyle birlikte nice bayramlara ulaşmalarını temenni ediyorum. Bayramlar bizim için yoğum mesai günleridir. Tüm birimlerimiz tedbirlerini almış durumda. Bayramın huzurlu ve güvenli geçmesi için tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Ekiplerimiz, 24 saat esasına göre görevlerini yapacaklar. Kurban kesim yerleriyle ilgili de belediyemizle koordineli olarak çalışmalarımızı tamamladık. Hem İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden veteriner hekim arkadaşlarımız hem belediyeden zabıta arkadaşlarımız hem de müftülükten din görevlisi arkadaşlarımız kurban satış ve kesim yerlerinde görevde olacaklar. Herkese iyi bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu. Törende konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay da “Tüm hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Kurban Bayramı arifesindeyiz. İnşallah kazasız, belasız bir Bayram tatili geçiririz. Bayram arifesi yoğunluğunda Kaymakamımız ve protokolümüzle birlikte bayramlaşmamızı gerçekleştiriyoruz. Ümit ediyorum bu Bayram herkese hayırlı olur” dedi.

KAPAKLI’DA DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Kurban Bayramı dolayısıyla Kapaklı’da da Kaymakam Mustafa Gürdal, Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla bayramlaşma töreni yapıldı. Kaymakam Mustafa Gürdal, bayramlaşma programının ardından Kapaklı İtfaiyesini, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü, Kapaklı Devlet Hastanesi’ni ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek, görevli personel ile bayramlaştı.

Haber / İrem BANÇO